Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 3500 DINARA

PLAĆANJE I DOSTAVA


Svoju online porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.
 
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko našeg sajta u obavezi je da ispuni sledeće uslove:
 
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije i iskljucivo na adresu koja je navedena na korisničkom profilu. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.
 
Dostava  

Dostava se vrši putem kurirske službe Post Express po ceni od 200 RSD koja plaća kupac, osim u slučaju da je vrednost poručene robe veća ili jednaka 3500 RSD.