Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 3500 DINARA

NAŠI
SASTOJCI

Eternally proizvodi sadrže sastojke koji imaju naučno dokazan efekat u prevenciji, ublažavanju i zaustavljanju procesa starenja kože. Pored toga, naša strategija je da se nikada ne fokusiramo samo na jedan sastojak – bez obzira na to koliko je dobar za našu kožu – već da kombinujemo najdelotvornije sastojke sa klinički potvrdjenim anti-age efektom. Zbog toga za naše proizvode kažemo da sadrže koktel sastojaka koji sinergistički deluju na ćelije i čine da koža izgleda mlado, zategnuto, glatko, i što je najvažnije, zdravo. I što je podjednako važno - sve sastojke koristimo u koncentracijama koje supotrebne da bi postigli željeni efekat - što je nažalost retkost u svetu kozmetike danas.

NAŠI
SASTOJCI

Eternally proizvodi sadrže sastojke koji imaju naučno dokazan efekat u prevenciji, ublažavanju i zaustavljanju procesa starenja kože. Pored toga, naša strategija je da se nikada ne fokusiramo samo na jedan sastojak – bez obzira na to koliko je dobar za našu kožu – već da kombinujemo najdelotvornije sastojke sa klinički potvrdjenim anti-age efektom. Zbog toga za naše proizvode kažemo da sadrže koktel sastojaka koji sinergistički deluju na ćelije i čine da koža izgleda mlado, zategnuto, glatko, i što je najvažnije, zdravo. I što je podjednako važno - sve sastojke koristimo u koncentracijama koje supotrebne da bi postigli željeni efekat - što je nažalost retkost u svetu kozmetike danas.

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM KLJUČNIM SASTOJCIMA

Ekstrakt različitih biljnih algi, bogat vitaminima i mineralima koji štite kožu od antioksidativnog stresa i različitih štetnih uticaja iz spoljašnje sredine. Alge su veoma moćni hidratansi i humektansi, obezbeđuju glatkost i mekoću kože i pomažu joj da se oslobodi toksina. Ekstrakt obiluje alginatima – polisaharidnim jedinjenjima (veliki molekul od ponavljajućih šećernih jedinica) koji hidriraju kožu, štite je i umiruju. Fenolna jedinjenja u ekstraktu imaju antioksidativna i umirujuća svojstva; mogu da uhvate jone teških metala, i pruže zaštitu od zagađivača koji su čest deo gradskog vazduha.

Prirodni ovlaživač sa brojnim pozitivnim efektima; ekstrakt sadrži amino kiseline, enzime, minerale, sterole, lecitine i vitamine koji imaju umirujuć efekat na koži i povećavaju njenu elastičnost i svežinu.

Peptid koji se dobija izolacijom iz mikroorganizama koji se isključivo mogu naći u blatu na ostrvu King George na Antartiku. Kako stimuliše sintezu kolagena i elastina i sprečava gubitak vlage Antarktin regeneriše kožu i štiti je od štetnih uticaja. Kako nije senzibilizator, ne nadražuje kožu i nema nepovoljnih neželjenih efekata, potpuno je bezbedan za primenu i na najosetljivijoj koži.

Biljni ekstrakt nadaleko poznat po svojim anti-inflamatornim i antioksidativnim sposobnostima. Jedan od najjačih prirodnih antioksidanasa koji efikasno neutrališe slobodne radikale i jača zaštitnu funkciju kože; pored toga, ispoljava i anti-inflamatorna svojstva i sposobnost da redukuje aktivnost kolagenaza (enzima koji razlažu kolagen, strukturni protein kože), čime indirektno povećava njenu čvrstinu. Stimuliše mikrocirkulaciju, ujednačava ten i doprinosi zdravom izgledu kože.

Biljni ekstrakti, sastojci koji deluju umirujuće/ - poreklom sa Madagaskara, Ylang Ylang hidrosol ima nekolicinu povoljnih efekata na kožu: sadrži snažne antioksidanse koji sprečavaju oštećenja kože nastala delovanjem slobodnih radikala, deluje umirujuće i podstiče regeneraciju ćelija.

Velika grupa sastojaka sa brojnim predstavnicima koji imaju isti cilj: smanjuju isparavanje vode sa površine kože čime povećavaju nivo hidracije. Pored toga, nakon nanošenja kožu čine glatkom i mekom.

Vredan i visoko cenjen ovlaživač; sprečava transdermalni gubitak vlage i pomaže koži da zadrži optimalni nivo hidratacije; nemasna struktura omekšava kožu i čini je glatkom. Reguliše produkciju sebuma, zbog čega je čest sastojak proizvoda namenjenim problematičnoj koži.

Ima neverovatnu sposobnosti privlačenja i zadržavanja vode – molekul hijaluronske kiseline može da zadrži 1000x veću zapreminu vode. Deluje tako što čini da koža izgleda punije, ujednačenije, zdravije i svežije.

Smilje je mediteranska biljka čiji cvetovi sadrže brojne aktivne principe. Dosadašnja ispitivanja su pokazala smilje da smanjuje vidljivost bora i podočnjaka, kao i da je efikasan u uklanjanju crnih kolutova oko očiju i drugih pigmentacija. Deluje umirujeće i deluje povoljno na sve tipove kože.

Supstance koje imaju higroskopne karakteristike, odnosno sposobnost izvlačenja vode iz svog okruženja. Obezbeđuju rezerve vode u epidermisu i dermisu, odnosno potrebnu hidrataciju koži u svim njenim slojevima.

Prirodan emolijens sa velikim kapacitetom vezivanja vode; sprečava gubitak vlage i omekšava kožu, čineći je glatkom na dodir.

Jedan od inovativnih sastojaka u svetu kozmetilke koji dosta obećava. N-hydoxysuccinimid aktivira eliminaciju pigmenata nastalih iz krvi odgovornih za tamnu boju i upalu koja izaziva podočnjake čime smanjuje njihovu vidljivost. Zbog rezultata koje ostvaruje N-hydoxysuccinimid je uz Hrizin deo mnogih luksuznih anti age i antirid proizvoda renomiranih svetskih kozmetičkih kompanija.

Jak antioksidans, uključen u brojne važne procese u ćeliji - prvestveno energetske procese, odnosno „proizvodnju“ energije. Snažan je u borbi protiv slobodnih radikala i pruža odličnu zaštitu od spoljašnjih uticaja, prvenstveno UV zraka. Ima sposobnost regeneracije vitamina E, drugog važnog antioksidansa. Brojne studije potvrdile su fotoprotektivno i anti-age delovanje Koenzima Q10 u koži.

Jedno od najcenjenijih beauty ulja; obiluje fitosterolima i esencijalnim masnim kiselinama koje hrane kožu i čine je glatkom i mekom na dodir. Ulje makadamije ima i anti-zapaljenska svojstva i pogodno je za primenu na svim tipovima kože, uključujući i osetljivu i problematičnu. Po strukturi je slično sebumu, zbog čega ga koža doživljava kao prirodnu vlagu. Kada se absorbuje, uspostavlja balans u koži, koja prestaje da proizvodi povećanu količinu masnoće.

So hijaluronske kiseline; prirodno se nalazi u različitim tkivima (koži, sinovijalnoj tečnosti zglobova, vezivnom tkivo). Odgovorna je za hidrataciju i „podmazivanje“ tkiva. Može da absorbuje veliku količinu vode, zbog čega je izuzetno važna za obezbeđivanje optimalne hidratacije. U poređenju sa standardnom hijaluronskom kiselinom manji je molekul pa lakše penetrira u kožu.

Dobro istražen, veoma efikasan multi-funkcionalan sastojak koji deluje na iznenađujuć broj nedostataka kože, i to bez obzira na tip i starost kože. Smanjuje proširene pore, poboljšava teksturu i ujednačava ten. Moćan je i u borbi protiv bora – vidljivo smanjuje fine linije i bore, ojačava strukturu kože i pomaže joj da „popravi“ nastala oštećenja. Zbog svoje multfunkcionalnosti, koristi se u borbi potiv različitih nedostataka – proširenih pora, kože sklone aknama, nepravilnostima, kože koja stari, i generalno za poboljšanje izgleda kože.

Značajno smanjuje bore, nepravilnosti na koži i znakove fotostarenja; Povećava otvornost i elastičnost kože; Stimuliše sintezu kolagena i hijaluronske kiseline u dubljim slojevima kože; Stvara dodatnu zaštitu protiv UV zraka (nije zamena za SPF!). Njegova efikasnost u borbi protiv starenja kože pokazana je u nekoliko studija i često se poredi sa Vitaminom A (retinolom). Ovaj peptid ima važnu prednost u odnosu na retinol - ima bolji bezbednosni profil, odnosno manje (ili ni malo) neželjenih efekata zbog čega se neretko karakteriše kao superiorniji izbor i može se koristiti i kod osetljive kože (retinol je izuzetno efikasan anti-age sastojak i jedan od sastojaka sa najvećim nivoom dokaza koji potvrđuju njegovu efikasnost; međutim, može izazvati neprijatne neželjene efekte kao što su crvenilo, ljuspanje, svrab, peckanje; pored toga, osetljiv je na sunčeve zrake zbog čega se mora koristiti sa oprezom).

Smanjuje inflamaciju i posledično oštećenje ćelija i tkiva i stimuliše regeneraciju kolagenih vlakana u dermisu, a takođe povećava količinu hijaluronske kiseline u koži, čime joj pomaže da zadrži potrebnu količinu vlage. Dobro penetrira kožu i može da prođe u dublje slojeve, zbog čega ostvaruje izuzetne anti-age efekte! Značajno smanjuje bore, nepravilnosti na koži i znakove fotostarenja; Podmlađuje kožu i povećava njenu glatkoću i otpornost; Zajedno sa palmitoil-oligopeptidom stimuliše sintezu kolagena; Smanjuje crvenilo, diskoloracije i ujednačava ten. Ispitan i proglašen kao bezbedan od strane FDA.

Imaju neverovatnu sposobnost obnavljanja kože; povećavaju njenu otvornost i elastilčnost i smanjuju vidljivost bora. Takođe, imaju umirujuće dejstvo, a povećavaju i čvrstoću i smanjuju diskoloracije.

Aktivni biljni kompleks sastavljen od peptida soje i pirinča i enzima kvasca. Deluju preventivno, usporavajući proces starenja kože, ali i regenerativno, jer podstiču sintezu kolagena, intenziviraju metabolizam i stimulišu regeneraciju ćelija kože. Svoje biološko dejstvo ostvaruju u veoma malim koncentracijama. Peptidi soje i pirinča efikasni su i kao "anti-dark circles".

Prirodna komponenta kože (tačnije, sebuma), sa izuzetnim hidrirajućim svojstvima. Bogatstvo antioksidanasa i esencijalnih masnih kiselina iz skvalena hidrira i hrani kožu i sprečava njeno isušivanje.

Bljna verzija hijaluronske kiseline, sa izuzetnim hidrirajućim sposobnostima. Ekstrakt semena tamarinda sadrži polisaharide koji imaju sposobnost stvaranja zaštitnog sloja na površini kože čime joj pomažu da zadrži potrebnu količinu vlage, i snažne antioksidanse koji pojačavaju odbrambenu funkciju kože. Ovaj ekstrakt je poznat i po tome što ima efekat anti-hijaluronidaze (hijaluronidaza je enzim koji razlaže hijaluronsku kiselinu), čime dodatno pospešuje hidrataciju i čini da koža izgleda punije i mlađe.

Biljno ulje dobijeno iz semenki grožđa, sa značajnim antioksidativnim svojstvima. Sadrži visok procenat linoleinske kiseline (nezasićena masna kiselina prirodno prisutna u organizmu; važna zbog svoje zaštitne uloge) i vitamina (A, D i E); efikasan je emolijens i koža ga lako absorbuje. Budući da ima anti-inflamatorna svojstva i da nije komedogeno (ne začepljuje pore), pogodno je i za problematičnu i osetljivu kožu.

Jedan od najkorisnijih vitamina sa brojnim dokazanim anti-age efektima: kao snažan antioksidans štiti kožu od štetnih uticaja i slobodnih radikala; Sprečava razvoj hiperpigmentacija, redukuje postojeće, i generalno doprinosi boljem stanju i izgledu kože; pored toga, stimuliše nastanak kolagena i usporava proces starenja kože.

Prirodni sastojak zdrave kože. Vitamin E je u kozmetici dobro poznat i dugo prisutan – i to ne slučajno – on čini više za Vašu kožu nego što možete da zamislite! Veoma je snažan antioksidans koji pruža zaštitu od zagađenja i drugih štetnih uticaja koji oštećuju i slabe kožu. Na žalost, kao što je slučaj i sa drugim važnim komponentama kože, njegova koncentracija opada kako starimo, a time i slabi i prirodna sposobnost kože da se bori protiv znakova starenja. Srećom, topikalna primena proizvoda sa vitaminom E apsolutno može da „dostavi“ potrebne količine ovog vitamina koži, zbog čega je on čest sastojak anti-age seruma i krema.